View Single Post
Staro 14.10.2007., 20:47   #37
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
SLi je čisti marketing. Ništa više-ništa manje.
ne bih se složio, no ok, to je tvoje mišljenje

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Vrijeme prolazi i nVidia još uvijek nema poštenih drivera za SLi. Daj si truda iskopaj neki stari broj Cosma i imaš članaka i iskustva korisnika o tome kolko te volja.
Nažalost, znam to. Pogotovo kad je u pitanju Vista

Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
rista, ne brini.

ali, tvoja reza je losa. moj komp na defaultu graficke i meme, a proc na 3.0 ima rezu 14k. ama bas nikaj nije klokano ili nabrijavano. niti profili, ma nista.
I kako da se nakon ovog ne brinem?

Citiraj:
ako kome nije jasno zakaj sli, neka proba, mada nemoze hehe jer nema sli, upaliti aa x16 i aniso x16 uz svu ostalu podrsku, pa neka vidi kako to izgleda. pogotovo na 24".
Upravo sam skinuo demo od Call of Duty 4: Modern warfare i probao ga malo... max detalji, max fsaa i af, rezolucija 1920x1200....ostao sam
Igra izgleda PRE hebeno..... milijun efekata, dx10 na djelu, ma sve skupa...treba vidit da bi se povjerovalo.

Citiraj:
nisam kompententan ti pomoci, no mogla bi biti usko grlo vista-po testovima je i do 30tak% sporija u graf testovima od XPa.
vidim da si stavio alternative rendering, pa ti neki jos savjet nemogu dati.

probaj si upaliti sli visual indikator, pa gledak kako ti rade kartice. mozda ti jednostano sli ne radi kako spada.
Bas sam isao instalirat ponovo Win XP SP2, ali gle sad problema - imam RAID setup u kompjuteru, i instalacija XP-a trazi RAID drivere...koji se nalaze na floppy-ju i jedino na floppy-ju (win instalacija ne cita nijedan drugi medij), a ja floppy nemam. Divno, zar ne

Citiraj:
puno savjeta imas u nvidia sli klubu, pa navrati i tamo.

eto, kad skuzim i ovo moje, budem dalje pametovao
Nema pomoći. Mislim da je tamo više ljudi sa problemima nego onih koji ih znaju riješit.

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Mislio sam ovako "od oka" da postaš poboljšanja u igrama u odnosu na jednu grafu. 3dMark nije mjerilo ničega
"od oka"
Kako bi onda izgledao usporedni test: "bez slija: dobro. Sli instaliran, sada je: malo bolje"
mislim da ipak treba stavit neke brojke

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
A što bi sa Quadom dobio? Veći 3dmark jedino (čuo sam da p*mpek naraste kada se dobije 18000 marka)

pa ne samo veći 3dmark, nego paralelno s njim i bolje (zaslužene) performanse u igrama općenito.

Citiraj:
Autor JIM22 Pregled postova
Sa Q procesorom češ dobit još 2-3k bodova. Najviše te koči baš ovaj E6750
Koliko si siguran?
Neo-ST je offline   Reply With Quote