Citiraj:
Autor LAcy
Onako po sjećanju, gluma glavnog lika je očajna, kostimi onih aliena također (malo bolji od onog daždevnjaka sa jubitoa koji si postao) i naravno ljudi ih pobijede unatoč slabijoj tehnologiji...
|
Štajaznam, ja baš nebih išao tako daleko i glumu Kurta Russella ili Jamesa Spadera (neznam na koga ciljaš) nazvao očajnom. Kostimi su takvi kakvi jesu al imaju kakti neku povijesnu podlogu (drevni Egipat), al oni samouvlačeći oklopi su im hebeni. Naravno da ljudi pobijede unatoč slabijoj tehnologiji. mislim da nebi bilo zanimljivo gledat da ljudi imaju nadmoćnu tehnologiju i pobijede u prvih pet minuta filma. A i to, slabiji vs jači je viđeno milijon puta u ST serijama. Npr, kapetanica Đejnvej i borg. Ma molim te...
Citiraj:
Autor LAcy
...zapravo se svodi na dogodovštine Pere Kvržice iz epizode u epizodu.
|
Isto viđeno u svim ST serijama. Hoćeš Picarda i ekipu iz TNG-a, Đejnvejicu, sisulju i ostale iz Voyagera, itd. Uvijek ista ekipa, uvijek ista smjena na mostu, uvijek elita broda ide na opasna i nepoznata mjesta umjesto nekog prašinara iz potpalublja, a i taj prašinar kad se pojavi na mjestu za teleportaciju, znaš da je mrtav u roku od 2 minuta... Ma besmisleno je uopće raspravljat o tome. Ja ne očekujem glumačku izvedbu Morgana Freemana u SF-u, već ga gledam jer volim SF, space i slične điđe miđe. Više će me odbit lutke iz Farscapea nego to što James Spaderu nije drhtala usna dok mu je žena umirala u Stargateu.