View Single Post
Staro 14.10.2007., 16:49   #33
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
dobro, ali opet nema logike... jedna gtx jede dvije gts u sliju, sta bi tek onda dvije gtx u sliju trebale napraviti jednoj gts? kuzis?
Jedna gtx ne jede dvije gts...

GTS koju dugixy1 ima je prebolesno naclokana...pitajbog koji modovi su bili rađeni...čak je dugixy1 dobio 2000 bodova više u 3dmarku zbog Quad-a kojeg je kupio. S E6750 je imao oko 12500 ako se ne varam.

Citiraj:
Nema problema, koje igre da testiram i kako? Od ovih šta ja imam, ugrađeni benchmark imaju jedino FEAR i World in Conflict...
Možda se i druge mogu nekako mjerit ali ne znam kako...
Mislio sam ovako "od oka" da postaš poboljšanja u igrama u odnosu na jednu grafu. 3dMark nije mjerilo ničega

Citiraj:
A što se tiče moje zaluđenosti...zaluđen sam jedino zato jer mislim da sistem ne daje sve od sebe i da nešto "koči". S obzirom koliko je novca, vremena, živaca i ljubavi uloženo, nemam oprosta za tako nešto. Mislim da ću svejedno ići na Q6600. Imaš bolji prijedlog?

A što bi sa Quadom dobio? Veći 3dmark jedino (čuo sam da p*mpek naraste kada se dobije 18000 marka)

Slažem se s Gradjanin-om u vezi ostalog vezanog za SLI.

Ne znam kome smeta kada netko ima mogućnosti da se nagradi s dobrim kompom i da uživa u njemu. Zašto onda ljudi voze ferrari-e i ostale aute ... kada se može voziti golf 1.9 TDI
Gilbert5 je offline   Reply With Quote