View Single Post
Staro 14.10.2007., 12:42   #240
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova

ne znam, meni se cini dosta vrzmavom... i previse bljesti mislim da je igra vise demonstracija mogucnosti preopterecivanja grafickog sustava nego implementacija realne fizike i igrivosti

heheh ako cemo biti iskreni radi te igre sam utukao toliko love u komp jer sam to htio igrat al dobro igra je cista demostracija mogucnosti danasnjih high end sustava ko i world in conflict, bioshock i MOHA

svi se mi sjecamo far cry.a kojeg nisi mogao vrtiti na maximum jos 1godinu nakon izadvanja igre i to na najjacim konfama.... dolazi sad crysis koja ce zaokruziti ovu godinu u potpunosti.... oko 12gb je velika ali nije drolja da se ljudi nece moc igrat sa slabijim kompovima ko neke igre. ali bit ce zanimljivo
tko hoce da se igra posteno neka bude spreman iskesirat 10k kn i to je to nema tu neke velike filozofije... a koliko vidim gotovo svi na ovom forumu imaju neki dual core 20'' WD itd... 320gb diska i bar neku 7900gt a vecina je vec na 8800GTS

fizika mi se svida i jednostavno je dobra samo igra ima par bugova al dobro koja igra nema? sve u svemu dobro zaokruzena cijelina... nije cistokrvna simulacija nije arkada onak taman....
jurbAs je offline   Reply With Quote