View Single Post
Staro 14.10.2007., 12:16   #12
Ovca
KozajeZakon.
Moj komp

Ovca's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
hm piše ti u profilu da imaš 26 i nekako mi je teško vjerovati da misliš da je plaća od 2,5k kn ok?

Imho sve ispod 6k kn sucks

nadalje...inače čim vidim neku bezvoljnost okrečem se i odlazim iz dućana. Barem treba ostati ona mala doza pristojnosti i poštovanja prema mušteriji. Dajte zamislite kaj bi onda trebale raditi tete na kasama u konzmu hehe one se nagledaju idiota i idiota
To je tek istina,s kakvim se sve bezobrazlukom susrecu treba im dat medalju,ali molim lijepo,onim tetama koje jos uvijek sadrze ljudske osobine i tretiraju te ko covjeka a ne stoku na blagajni.
Ispod ljudskog dostojanstva je raditi sa saznanjem da mozes pokriti npr.78% radnicke kosharice...ono,WTF??ostaje 22% mjeseca ili ljudskih potreba nepokriveno,i to je kao normalna stvar,koju eto mogu procitat u glasu istre ili bilo gdje svakog f* mjeseca...s druge strane euforiji nikad kraja na glavnom dnevniku zbog gle ti vraga,bagatelne cijene di"J"onica ht-a....krajnje licemjerno!
Citiraj:
Autor Delta S4 Pregled postova
Što nas opet vraća na pitanje plaćanja rada. Iznenadila bi se koliko ti bezvrjedan postane neki Pero P. koji kupuje komad hardwarea kada ne znaš hoćeš li moći pokriti režije za taj mjesec, a kamo li hoćeš li imati za hranu.
Taj isti "g.Prodavach iz Vemila" moze sutra doci kod tebe ili mene poslovno i sta onda.da mu vratimo po talionskom nacelu ili smo tu jer radimo ono za sto smo placeni kako najbolje znamo i mozemo...Isti g.Prodavach iz Vemila ima privilegiju radit u IT sektoru,makar kao prodavac gdje,ajmo si laskat, ne dolaze bas zadnje sirovine kupit graficke i m.ploce,a one tet iz konzuma sa kolodvora ili ma gdje drugdje si ipak ne mogu priustit taj luxuz zahebavat musteriju.

Ovca je offline