View Single Post
Staro 14.10.2007., 11:55   #239
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
hehehehe neo neo istavi frame lock na tu svoju bestiju i meni bi bila katastrofa kad bi islo preko 70FPS.a bas nemam tako brze reflekse

salu na stranu 2005 je jednostavan colin ovo je prava igra auti ne samo da se realno ponasaju nego je fizika strava (primjer uzmes classic fiestu nabrijanu do jaja sa zadnjom vucom da vidis kako auto proklizava i baca te po zavojima uzas) moras se priviknut na kontrole btw kad silujes auto previse i malo ga ostetis npr mjenjac tokom vremena ode u klinac mjenjac i vidi se razlika ajme sporji si itd...

u colin 2005 na snjegu sam imao strasne rezove iz jednog razloga sto si mogao igrat odbijanac od snjezne nanose mislim... ima i ta igra ima greske i veliki sam ljubitelj trka pogotovo colina....

ovaj mi dosta lici na motostorm sa ps3 al dobro malo su ga sje.. bali sa tim svim zivim autima trebali su ostavit relly car i classic eventualno kamioni ostalo sve van btw kad dodes do spanjolske i pocnes igrat na pro amature ili pro skidat ces sve svece jer igra je zajbeana.... staza ti lici ko da vozis rally po jadranskoj magistrali samo sto je cesta uza 2puta

ne znam, meni se cini dosta vrzmavom... i previse bljesti mislim da je igra vise demonstracija mogucnosti preopterecivanja grafickog sustava nego implementacija realne fizike i igrivosti
Neo-ST je offline   Reply With Quote