View Single Post
Staro 14.10.2007., 10:46   #188
killerbee
Wannabe Pilot
Moj komp

killerbee's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Zove mene frend jedan dan da li mogu doći, da mu se nešto čudno dešava s kompom. Rekao ja njemu da dođem jer vjerojatno nije "big deal" jer me prošli pit zvao jer nije znao kako se mjenja nick na Xfire . Dodem ja, otvorimo mi kantu, a kad ono CPU cooler visi, ali doslovno visi na onim svojim držačima (P4) i uopće se dodiruje s procesorom! Brzo kućište u vodoravan položaj, uzeo bicikl, kod kuće odmah uzeo Chieftec 92mm i Zalman termalnu pastu. Uzeo cooler dolje, stara pasta je pocrnila (neznam od čega), unutra također 3kg prašine. Uzeo aceton, počistio procesor i hladnjak, stavili novi pastu lijepo hladnjak učvrstili. Stavio sam mu Chiefteca 92mm da mu vuče topli zrak van, tek toliko da se procesor malo navikne na hlađenje . Uzeo mu grafičku van, sve počistio, skinuo cooler, očistio pasivca. Posložio sam mu kablove, upalimo mi komp, sve radi, sve 5, kojih 10 puta tiše. I na kraju velim ja, evo to ti je to, ako se šta dogodi samo me zovni! Niti pitao što je dužan, niti koliki je trošak, a ja iz pristojnosti nisam htio ništa govoriit (onda bi mislio da mu slažem samo zbog, love, a ne zbog toga što mi je najbolji prijatelj) i na polasku kući sam dobio čašu Cedevite (skoro sam se ugušio tokom rada i čišćenja) i zahvala mi je čaša Cedevite?!? Ali OK. Nisam se bunio. Evo tolko o cijenjenju.

killerbee je offline   Reply With Quote