Citiraj:
Autor yedwy
Da, da, sad će iće ona mi smo teški profesionalci bla bla spika... Btw pročitao sam ja sve što je napisano...
Gle samo mi je bilo smješno kako si rekao radi ceć 4 dana bez problema kao da je to neko čudo, pa i treba raditi bez problema i to ne 4 dana nego 4 godine, zato sam rekao da sam morao...
Stvarno se neću flejmati s tobom jer mi je fakat dosta glupih prepucavanja po forumu koja ne vode ničemu, uglavnom kad komp odradi jedno 2 tj tog "8 satnog" rada onda možeš reći da vjerojatno neće odapet ništa od djelova usljed tvorničke greške, do tad nikad se nezna... Tek tolko...
|
Pa nema potrebe za flejmom, ali ni za ironijom. Ako citas novine potrazi clanak o plutajucem olimpijskom stadionu. Pa onda vidi dali sam profesionalac ili nisam. Sorry ali ne kupujem komp zbog 3d čmarka i sl gluposti.
A u vezi i svezi 4 dana, ako radi 4 dana, onda ce radit i 4 godine. jer u 4 dana ce sve tvornicke greske izaci na vidjelo. S obzirom da smo potjerali kroz komp sve sta se moglo.
@killerbee
zeleno svijetlo pokazuje samo da ima struje na ploci.
Provjeri jos jednom sve kablove, dali sve dobro stoji. mozda ti je grafika izasla iz slota. makar ako je neka greska a maticna je u redu, onda bi trebala maticna zapistat i javiti u cemu je problem.