Citiraj:
Autor Gilbert5
Slažem se za riva tuner, AT-sam predložio za pronalazak max frekvencija, ako mu se neda "manualno" tražiti.
Pa Neo, Nije ništa ćudno...gore sam postao reze s procom clockanim za 1GHz i rezultat je veći za manje od 900 markova... Isprobaj više verzija riva tunera i jednostavno mora raditi.(sada vidim da imaš Vistu...  ...pa tako mi je jasno zašto riva ne radi) 
|
Još nisam stigao doć do svog kompjutera, ali ću popodne, pa ću sve probat. Znaš šta sam mislio? Ostavit jednu grafičku u kompjuteru i pokrenit atitool da nađe max frekvencije. Onda stavit drugu i namjestit te frekvencije

Samo čini mi se da to neće biti tako lako, zbog toga što se u SLIju jedna kartica uvijek više grije od druge, što automatski znači da toj kartici treba smanjit overclock... ne znam, eksperimentirat ću
Citiraj:
Autor jurbAs
@neo-st ma za rame su stvari jasne ploca je sranje evga je bolja ali ja sam odustao od cijelog chipseta radi toga sto se previse grije a ja imam watercooling i nema sto da puse po nb-u i grije se ko blesava...
|
zasto ne stavis onog zujavca na silentpipe da ga hladi?? To i jest za vodeno hlađene sustave. Sa strikerom to ionako dobiješ u bundleu
Citiraj:
Autor jurbAs
btw kakav stock vent spominjes pa di ti je kandlaf LCS?! btw kupi si za graficke neke vodene blokove i jacu pumpu i imat ce 18000 sigurno  jos jedan stvar mi nije jasna zasto si vrtio test na rez 1280x1024?! kad imas tako mocan monitor?!
|
ma stock ventovi su na grafičkim karticama, cpu hladi kandalfov block.
Gledao sam vodene blokove i za grafičke ali sad sam u nedoumici jer svi preporučuju blokove iz EKwaterblocks, a to mi je vrlo skupo jer su u sloveniji, tako da kad bi ih naručivao ovdje naplatilo bi mi carinu+pdv+transport = neisplativo. Jedini način je da odem osobno u slo po to, a i to je neisplativo jer bi me samo put gore-dolje došao 1000kn = opet neisplativo. Alternativa su Zalman vodeni blokovi za grafičke (
link), dva takva dođu 900kn, najisplativije od svega...samo je pitanje koliko su dobri?
A moram i pumpu mijenjat jer ova zuji za poludit!
Citiraj:
Autor jurbAs
@dugixy hmmm koliko se max moze clocknut na blitz formuli mema?! oce ici na 1200mhz (9200ocz?) jer konacni cilj ce mi biti 3.6 ili 3.8 sa 1250mhz mema graficku ne diram do daljnjeg dok ne nabavim fucking waterblock i pumpu!!!
|
Ova naša mema ide
preko 1250 pri naponu od 2.5V (trebala bi

)