View Single Post
Staro 13.10.2007., 15:20   #24
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Tekla Pregled postova
i na kraju je li mi se isplati kupovat s939 4200+ x2 ?? ili da i dalje cekam??
pa ako ne mislis nista novo kupovati jos par mjeseci ili recimo godinu dana itd...onda da. ako mislis sve mjenjati za mjesec dana, onda definitivno ne.
ja svoju konfu mislim ostaviti za ubuduce, dakle kupovat cu najvj. nesto full novo za godinu ili dvije(nadam se i prije) tako da se meni recimo isplati. a i u slucaju da idem prodavati, za nekoliko mjeseci cu lakse prodati X2 nego obican, isto kao i sad. dakle, to ti je 520kn za X2, oduzmes nekih 200kn za svoj i ispada te 320kn.

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Gle samo ti znaš dal ti se isplati ili ne... Ja sam bio u 7mj u prilici da si priuštim ovaj dual core za s939 i napravio sam to i nisam zažalio, jako sam zadovoljan s njim i neke bubice koje su bile sa singlecoreom tu i tamo iritantne su s ovim procem nestale + viši FPS u novijim igrama je isto prisutan (shooteri posebno tipa MOH Airborne) za koje je pitanje kako bi sa starim veniceom išle... Ali glavna stvar zašto sam išao na to je činjenica da sam fakat jaaako zadovljan s ovom pločom i definitivno je najbolja i najstabilnija koju sam duuugo imao, a kako mi je ovaj dual core dosta jak za moje potrebe, ostat ću na s939 još neko vrijeme...
eto vidim da covjek razmislja isto kao i ja.
dakle...dugotrajno DA, kratkotrajno NE.
gamer je offline   Reply With Quote