Tema: aDLS
View Single Post
Staro 13.02.2004., 20:22   #9
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Originally posted by MadBoY
E moj ICE. Pa mislio sam da malo vise znas .
1 GB je premalo. Bar meni. Ali ako samo normalno surfas bez da ikad skidas ista vise od 10-20MB to je dosta. Al onda se vise isplati ici preko Carneta .
Ma ovo kaj znam mi je čisto dosta
I meni je isto premalo , ali sam mislil da recimo do kraja meseca surfam pa ono kaj mi ostane skinem nekaj. ali međutim da se tu svaka sitnica broji onda je to bull shit pogotovo ak to + HTkradljvci

A znate kaj mi je došlo na pamet , recimo ovak , da recimo napravimo mi nekakvog providera i to tak da samo prvi put kad se kod nas neko prijavi plati recimo 500 kn i više netreba nič nikad plačati , slobodno surfa i dela kaj oče do kraja života .
jer l recimo da tak pola hrvatske to zeme , fijuuuuu , kolko bi to bilo love , bilo bi dosta za servere super brze , i još bi nam ostalo.
E , da uz tih 500 kn priključenja bi mogli onak svaki put kad bi morali server servisirati da onda korisnici platiju saki 10 kn
Kaj mislite , a bi to šljakalo ?
mislim , trebalo bi , samo kaj bi to bilo jako teško pokrenuti , jer prvo servere treba iz svojeg đepa platiti i tek onda korisnike nabaviti

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote