kupio u ve milu graf.karticu hd2400pro sa 64mb i null modem kabal, e sad pošto mi je ta kartica bila slaba za bilo kakvo igranje pitam da mi zamjene,kažu ako nije prošlo 7 dana može i to preko one stvari ali je prije donesite u servis da vidimo da nije oštećena, ok kažem ali da li ste mi i neispravan kabal (null modem)kaže lik donesite i kabal i ok donesem ja to sve u servis kad ono prvo mi lik kaže sa kim ste pričali o povratu ja kažem a otkud da znam pa valjda sa nekim djelatnikom kaže on meni tada morate znati što kupujete ?ja kažem da imam pravo po garanciji zamjeniti robu ako nije prošlo 7 dana i ako nije roba oštećena, uzme karticu onako ponovo preko one stvari gleda .gleda i dobro konačno pristane na zamjenu(da ne kažem da pet puta nešto printa i uvijek krivo a ja iz noćne)no dobro idemo dalje kažem liku da imam i neispravan null modem kabal koji ne radi a on me pita što nema slike na monitoru??ja mu kažem da to nije kabal za monito a on ga opet uzme onako bezobrazno i da ga nekom drugom liku da ga isproba,ovaj ga uzme isto bezobrazno i dođe nakon pola sata mog čekanja i kaže da ne može priključiti monitor na taj kabal ???katastrofa, ponovno kažem da to nije kabal za monitor a on a ha moram zvati onda uvoznika za taj kabal da vidim da li se može zamjeniti za drugi ili kaže odite vi sami da tog uvoznika pa si uzmite drugi??katastrofa zove on zove i naponon dobije uvoznika i on mu kaže da slobodno zamijeni kabal i ovaj sad opet printa normalno sve krivo pa čekaj,čekaj i dobro konačno sve isprinta kaže odite dole da vam zamjene te stvari
II dio:dodjem dole prvo čekam 15 minuta da se netko pojavi na izdavanju robe,pitam čovjeka za pultom koji gleda cijelo vrijeme u komp i sjedi za pultom ima li tu koga a on kao da me nema nije niti trznuo dobro mislim čovjek je valjda zauzet i napokon evo dolazi lik pita me što je ja mu objasnim uzme onaj papir za zamjenu i ode čekam 20 min evo ga dolazi pita me što treba??kažem pa uzeli ste mi papir za zamjenu kartice a on aha otiđe po papir i vrati se na pult kod neke ženske za kompom i kaže joj da se dogovori sa mnom za zamjenu kartice i za nadoplatu a ona kaže da nema vremena neka ide drugome čekam ja čekam i na kraju puknem i kažem liku dobro jer vi to mene za***avate ili što dodje lik opet do one ženske i kaže joj pa jer sam ti rekao da se dogovoriš s čovjekom za karticu a ona kao nema pojima o ničemu i tako ja ostadoh sat i pol u ve-mulju za jednu običnu zamjenu i to još bez neke gužve ,što da je tek bila
ma bilo je još toga ali da ne duljim nakon natezanja od sat i pol izađoh van sa mislima da me više ova trgovina ne bu više vidila pa baš i da djele badava