Citiraj:
Autor dugixy1
ako imam para i ako je to moj gušt i čini mi zadovoljstvo svaka daljna diskusija je beskorisna. shvačaš što sam htio reči. to je privatna stvar i ako nekog smeta a mene ne ,baš me briga ali vjeruj da bi večina volila imati 2 gtx-ice bez obzira kolko ih i na šta koristili. svi mi uživamo na različite načine,nekom je nešto ljepo a nekme nije,znači različiti ljudi različite zadovoljštine.osobno bih volio imati najbolji i najači komp na svijetu i da imam viška para vjerovatno bih ga imao, isto tako auto,kuču... da su bogati nesretni je po meni uzrečica siromašnih.ja bih znao uživati.
nemoj me nešto krivo shvatiti nisam mislio ništa loše, već sam iznio svoj stav slagao se netko ili ne

|
U kako bi volio imat SLI/CF onda se nebi bunio za grijanje i slične gluposti s napajanjem sve bi pokupova Watercooling...
Citiraj:
Autor Armand
ovo je totalni off topic, ali moram se sloziti sa kolegom Dugixyz(  ) da su siromasi izmislili kako su bogatasi nesretni  . Vrlo rado bi posjedovo 8800 gtx u sli.ju
|
Ili može Ultra model, možda bi onda razmišlja i hlađenju (ekstremnom) kao Mach 2 GT i sli za quad!!!