Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Generalno se slazem, izvedba nekih stvari bi mogla biti puno bolja, npr. vadjenje MBO tray-a zahtjeva zezanciju sa 15 (!!!) sarafa
|
E, to sam zaboravio...je**** nemoze covjek vjerovat, valjda su mislili da ce nego sa buldozerom pokusat iscupat sve van pa su se osigurali....
Nego, za BOX oko PSUa, ja recimo imam Hypera typeR modularnoga koje izgleda preje**** (

) i steta ga je drzat unurtra...;( , ak si primjetio da vecina matica na kanti ima "tvrde" navoje sto je pohvalno jer se nece izlizat brzo dok je na PSU panelu to zanemareno unatoc cinjenici da je to najnapregnutiji dio za navoje...;(
Kuciste ima super zavrsnu obradu i steta ga je drzat na podu(moj sused).
OT
pratim te po njuzima vec godinama i imam pitanje za tebe u vezi mog chieftec BIG dragon towera(koje btw IMHO ima 2 i pol losije stvari od stackera(dizajn, 120mm mounts i kotacice+front panel)

a po ostalom je bolje) neznam ak znas di kupit PSU panel da mi PSU dodje u gornji slot(ima 2 mjesta), slika:
http://www.virtual-hideout.net/revie...da01bld/02.jpg
posto ovaj oiriginal panel nije simetrican, + svima koje muci 120mm VENT mounting na ovaj tower evo jedno malo otkrice: mjesto na pozadini gdje dolaze 2x80mm ventovi je udubljeno s ljeve i desne strane u lim i to ni vise ni manje nego 120mm

dok je gore-dole prostor 190mm sto omogucava IDEALNO pozicioniranje venta po visini(npr u ravninu CPUa ako se kotisti recimo 9700LED

),