evo mojih par vidjenja na temu posta...prije 10 dana kupija san to cudo i sitem je bio na disku...tj krenula instalacija viste sama...tamo po logovima nadjem da je ce neko prckao (valjda na ispitnos stolu u toshibi) u 7 mj po njoj kao admin. Nakon sta se vista home premium digla i svi programcici s njom a ima ih milion, u zivotu mi nije sis tray mija dulji, a trajalo je relativno kratko 5 min da se digne nakon instalacije, odmah sam deinstalira nortona i stavija NOD32, a ostalo nista nisam dirao jer nije bilo smisla, zena je poinstalirala puste msn i sranja da moze pricat s ljubavnikom a ja naravno sve zive igrice, tipa stalker, TDU, SH4, Company of Heroes, Ghost Recon2 i tako to da mi ne bude dosadno i ocekiva sam da ce riknit komp kad ono nista...sve radi sve stima (za sada) kad se upali treba mu oko 4 min da mu dist prestane zuljat i kad to rjesi deri peri (ponavljam...za sad). Zeni je doduse jedan put srusija se ali ipak zena je i nemogu je uzet kao mjerodavno ali neka udje u zapisnik...tako da moje isustvo na srecu nije kao tvoje ali ima vremena

...nego moj savjet instaliraj cd sta si dobija s laptopom i skini nortona i uzivaj