Citiraj:
Autor Dule
ne bi se slozio.
mislim da nema aktivacije da bi jako poraslo piratsvo sto se tice microsoftovih proizvoda jer su ionako najrasireniji (a na ovom forumu se zalazemo legalan softver jel tako  ).
|
najbolji sustav zastite je zahebat sve ukljucujuci i "zasticenog" ,savrsena paralela primjeru je sigurnosna kopija podataka sprzena na princu na 56x,evo to ti je zastita u Windowsima

.
A to da ce skidanjem zavrzlama oko aktivacije potaknut novi val piratstva- jea rajt,pa netko nabrijan ce je probit just for fun.DVDJonova ima koliko hoces...i nijedan to ne radi za lovu,za razliku od raznih pecenjarnica ala amstel&co koji egzistiraju vec godinama na rubu simbioze drzave,korupcije,piratluka i porezne evazije...Za primjer primjera Galactic Civilizations je igra koju ljudi kad kupe -igraju,instalacija zavrsi i igras.Gotovo!Nemo hebanja nit sa 29eroznamenkastim keyem sa 33.str knjizice ,ni steama,ni ne znam sta.Ako sam im ja vjerovao i dao lovu za njih proizvod,koji klinac imaju oni mene jahat ko staru kobilu sa provjerama...A piratstvo u RH,o tome bi se dalo...kad u Mup imaju winzipe na regane na JessieJamesa.