View Single Post
Staro 12.10.2007., 19:53   #264
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
hmm, kažeš ove kutije za diskove rade kako treba? ne grije se disk pretjerano, a ne čuje se?
Don to spomenuo u nekom topicu pa sam pitao za temp, buku i slicno..
i fakat je sve tocno, ne cuje se, a hladan disk... velim, za te pare predobro.
steta sto nema u Hr za kupiti

a isto tako nema ni onaj VGA cooler hr-03 plus, ali sto ces, za neke stvari se ocito mora ici 'van', nazalost

Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
tomi kolko vidim nemaš više vodeno, i druge komponente su tu,šta si sve prodao? i šta si uzeo ili misliš uzeti?

sve prodano u komadu, po vrlo povoljnoj cijeni (samo 4 znamenke, a to je bagatela)
Dao sam otplatu na godinu dana i to bez kamata, a to je prilika kakve nema u ducanima.
Ja i dalje vjerujem ljudima s foruma pa me valjda nece zeznuti lik.(nikada prije ga nisam ni vidio, kamoli poznavao)
A ovo sam sve novo uzeo,
imas gore sliku svih komponenti jos u kutijama. napisao sam i di sam kupio
najbolje sve novo kada se slaze, barem nema frke da nesto nece stimati(u vecini slucajeva je tako)

a mogao sam proci puno puno povoljnije da sam prodao dio komponenti na trznici i samo nadokupio ostatak za ovu konfu,
(recimo prodao sam ballistixe u konfi za sicu pa onda par dana kasnije kupio nove, a ista mema, dakle tu sam gubio,
pa onda prodao grafu rekorderku sa dodatnim waterblokom i 5 godina garom, d
a bi za iste novce par dana kasnije kupio samo stock grafu i to s 2 god gar.,
prica se nastavlja i na hdd i ostalo..pa vidis koji je to gubitak,
ali je barem gust sloziti sve novo- ravno iz kutije).
cijene vodenog da ni ne racunam, bolila bi me glava samo da se prisjetim novaca/truda koji je ulozen te koliko km sam presao da bi sve nabavio...

ali sto ces, odvojena prodaja bi mozda trajala mjesec-dva, a ovako sam sve obavio u jedan dan

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera

Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 12.10.2007. u 20:28.
TomRi je offline   Reply With Quote