View Single Post
Staro 12.10.2007., 16:10   #12
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
čekaj malo, štoja to nisam razumio ili nisam pročitao?
pitas me sto hocu sa njime: igre? napisao sam da mi graficka nije vazna(od 4 navedena modela 3 modela imaju integrirano govno a 4ti ima cad/cam grafu uz koju sam napisao da mi netreba) niti procesor da mi netreba jak sto sam napisao na barem 2 mjesta. e ako ti to nije bio dovoljno dobar hint mogao si procitati da trazim poslovni laptop.

pitas me puno harda? ja nigdje hard nisam ni spomenuo znaci nije vazan

Citiraj:
nisi naveo KONKRETNO što želiš U laptopu, da li te zadovoljava integrirana najobičnija grafa, da li te zadovoljava Celeron procesor ili pravi COre2duo, da li te zanimaju stvari kao firewire, bluetooth, da li ti je bitan dizajn, nisi napisao koliko si spreman novaca konkretno potrošiti...

da mi laptop sluzi samo za internet uz kavu i kurcenje sigurno sva 4 modela nebi imali 14.1 ili 15.4 (iako zapravo sam naveo samo 15.4" ekran modele) nego 12.1 ili 13.3

znaci da si procitao sa razumjevanjem moj tekst shvatio bi da jedino sto pitam je kvaliteta laptopa(kvarljivost), ekran, tipkovnica i naravno masivnost/cvrstoca.

napisao sam uz svaki laptop cijenu ..i ako su u rangu od 8500 do 12.000 kn onda se moze pretpostaviti da sam toliko novaca spreman potrositi zar ne?

da me zanimaju bt,fw i ostalo valjda bih to napisao?

Citiraj:

kad mi daš te odgovore onda mi govori katastrofa.
odgovori na pitanja u 5 postu se vec nalaze u samome uvodu iliti prvome postu. a ja sam u 7ome postu napisao katastrofa sto znaci da je ipak imalo smisla

Citiraj:
ide mi na onu stvar više ova napuhanost na forumu.
ma dobro ja se znam zapjeniti nepotrebno kada ljudi trkeljaju gluposti. zalosno je sto ovdje nisam dobio niti jedan pametan savjet oko laptopa na postavljena pitanja (naravno vranogin je poslovni laptop thread bio velika pomoc) dok su mi na njuzama stvarno puno pomogli. cak i sugerirajuci neke druge modele koji su u rangu sa navedenima.

jel ti sada jasno zasto sam ono napisao? a razlog je sto se u zadnjih 5-6 godina kvaliteta foruma tako strokala da je to nevjerojatno. ne sjecam se kada sam osim vranoginoga threada procitao nesto korisno ili dobio koristan odgovor/komentar na svoje pitanje... bez uvrede ikome ovdje ali komentari vezani za temu su bili vanlajneri umjesto konkretnoga..

toliko o pcekspertu...
msvrtan je offline   Reply With Quote