Nekad moze problem biti i u tv-u, nesjecam se vise koja je kartica bila(mislim 9800pro) ali uglavnom slika na tv-u je bila crno bijela(Quadro 55cm ) - spojena tvout vga-cinch na tvu, probal sam apsolutno sve moguce postavke promijenit(pal,mal,bal,svideo...), sve verzije drivera i nisam uspel dobit sliku u boji... Otisel sam u pevec i uzel isto neki Samsungov tv 55cm i cim sam ustekal cincheve u njega proradila je boja i sve..
Sad trenutno imam 2600xt 512MB spojen na Quadro lcd 82cm preko Hdmi-a i moram rec da je stvar savrsenstvo! Preporod u odnosu na 8800gts koja je bila spojena preko cincheva. S novim driverima mi cak dopusta rezoluciju od 1280x1024 na monitoru(lcd 19") i na tvu istodobno(clone mode)- s starijim driverima mi nije dalo rezoluciju vecu od 1024x768 u clone modu a dok sam stavil samo na tvu rezu od 1280x1024 falilo je po par centimetara slike sa svake strane... S novim driverima ju scentrira u milimetar!
Usporedjivati Atijeve i Nvidijinie drivere stvarno nema smisla jer su Atijevi svjetlosnu godinu ispred, pogotovo po pitanju videa i svega kaj ide uz to...