Citiraj:
Autor Mar
@Imp, softverski problemi koje navodiš itekako je Nvidia iskusila u prvim mjesecima života 8800 serije, svi proizvođači u zadnje vrijeme izbacuju harver puno prije nego što dovrše drivere za njega.
|
Vjerojatno, ali nv nije vise u prvim mjesecima života niti više ima tih problema, a ATI ih ima, i to je ono šte je meni u realnosti bitno. Nadalje nema nikakve naznake koliko ce ATIju trebat da ispravi te bugove ... Sta ja trebam cekat jos jednu generaciju kartica da oni izdaju optimalne drajvere
Citiraj:
Autor Mar
Što se tiče temperature i potrošnje - 2900XT je (tržišno) između 8800GTX-a i GTS-a zato pametne glavice čekaju HD2950 seriju  , nikad nevalja ići glavom u zid pa kupiti prvo što se pojavi.
Ionako DX10 je mrtvo slovo na papiru, a Windows Vista kao OS je vic.
|
[/quote]
Čemu onda i plasirat proizvod kao 2900xt ? U mom slucaju, ja sam imo lovu kod sebe i htio sam kupit komad hardwera koi ce mi osigurat bar sljedecih 2 godina igre. Nisam mogo cekat jer bi mi lova vjerojatno isparila na gluposti i kasnije bi tesko opet tolko para skupio. Ispalo je da i neke sadasnje igre poprilicno zezaju i sa zadnjim drajverima (colin dirt npr.), graficka se grije i trosi ko luda (to nijedni drajveri nece ispravit), a skuplja je od GTS-ice. Za high-end cijenu dobio polu-proizvod koi ce vec za manje od godinu dana bit od upitne vrijednosti, a da bi ga optimalno iskoristio moro bi ulozit jos 1k kn za novi proc i jos tolko za brze rame... Jos kad spomenem da sam moro i 500kn dat za novo napajanje... a GTS-ica je pod starim napajanjem sljakala kako treba, i cpu joj nije toliko smetao. jasno je zastoa se osjecam ko budala

.
I nije da mi je sad stalo da pretjerano pljujem po grafickoj vjerojatno cu se uspjet mjenjat uz nadoplatu za neku gts/x-icu, ali ko sto i sam spominjes - netreba glavom u zid, radje da uzme testiranu i jeftiniju NV ili ceka tu novu verziju, ili zna nesto sta ja neznam pa uzme ovu

...
Kako god sretno sa izborom