'''Koje kartice mogu na paypal i od kojih banaka?
Naime cuo sam da VISA electron od Splitske banke dozvoljava registraciju na paypal, sve sto treba je otvoriti devizni racun u Splitskoj banci i zatraziti VISU electron...Hmmm e sad... ja sam probao sa Zagrebackom bankom i njihova VISA ne moze na paypal.
Da li netko ima popis (hrvatskih) kartica za paypal i tocno koji je format za unos telefonskog broja pri registraciji?
za broj kartice je xxxx-xxxx-xxxx-xxxx a za tel nisam siguran.
Gledao po drugim forumima, probao svasta, uspjeh izostao LOL!
PLS help....'''
joj koliko buke oko ovog. blago novijim generacijama. ja iman elektron i clasik visu. elktron na internetu nigdje ne primaju... mozda negdje samo. dok klasik ide svugdje. da istina razlika je od debitne kreditne kartice od one s limitom kao kunske tekuce.
ma da je mene malo trta davat te brojeve all over the net. bilo bi lakse otvorit neki lijevi racun pa se igrati s njime...
Ok, da ne duljim previse, ne znam kako je stanje s pay palom danas. prije dvi godine kad sam ja pokusavao. mogao sam se kao hr drzavljani prijavit ali nisam mogao placat sa svog paypala na americki paypal email. kazu kao mogu primati ali ne i obrnuto... i ja ljepo u postu pa wester union. ajme sranja di ja zivim. da promjenim proxie i da dolazim iz Slovenije? MA NE BI ti to napravi pa makar ceka da se USA srusi.
Ok, hvala na citanju. Jel danas to proradilo? Jesu li nase banke sto poduzele u svezi tog.
I sto je kod scama* ima tko kakvo iskustvo. Sto izbjegavati. meni svaki malo dode neki spam.