View Single Post
Staro 13.09.2002., 00:05   #23
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by bdelac

mda,gledao sam i na to; bash i nemam puno za przit da mi treba neka bestija od przilice,eventualno 3-4 cda tjedno, znam da je teac jedan od boljih,po lgu ,nec...bo,a ovi drugi no nameovi,neznam;ma najvjerovatnije cu lg uzet i gotovo,samo nisam siguran dal vrijedi uzimat onog lga 32/xx/xx sa DVDom :confused: ili dvd posebno kupovat??
savjet je moj da uzmes onu koja nudi vecu garanciju....sve je to isto...jednaka je sansa da ti krepa teac koliko i lg...

druga stvar je sto lg je cesci kod ljudi jer je i jeftiniji tako da ti se zato cini da je i losiji...naime tvojih 10 frendova ima lg-a i 2 crkne dok tvojih 5 frendova ima teac i jednome je crknuo..omjer je nakraju isti samo kaj slusas zalopjke od dvojice...koliko si puta cuo da se rover 75 kvari...ne bas cesto a to je auto koji se toliko puta morao servisirati da je bmw napustio rover....po tome ti je rover bolji od opela...sot ga vise ljudi ima vise se i kvari..treba gledati njihove projeke nis drugo...

a inace tvojih 3-4 cda tjedno nije tak malo..ja sprzim toliko u mjesec dana....ako...
msvrtan je offline   Reply With Quote