Hmm, ne bih htio biti partibrejker ovdje, ali očito ću morati .
Kad sam zaigrao PES 5 , poslije Fife to je bilo oduševljenje, napokon nekakva realna igra, di je gušt igrati, bez neke isforsane fascinacije (kao što sam recimo sredinom 90ih rađe zaigrao jedan NCAA nego NBA, vrlo slična usporedba). Ok, onda je došao PES 6, grafički vrlo minorno kvalitetniji, ali je bio puno fluidniji u potezima, i mnogo slobodniji, stvarno su se znale dešavati blesave situacije da se lopta odbijala puno, ali to je dio igre, i to mi je bilo super.
I Eto , za staru slavu ohrabrio sam se staviti i 08 verziju... Eto razočarenja. Ok, sam meni prije igre je ipak bolje napravljen od prethodne verzije. Ali kad je započela tekma, ja nisam mogao vjerovati. Toliko isprane teksture, igrači i lopta doslovno zagaze ispod površine, nema više fluidnosti, previše su izduženi igrači, i nekako feel u igri nije više taj, kao da se i nije baš dodalo pažnje izradi. Ne znam, ovo mi je izgledalo kao neka alfa verzija igre, a kamoli ne neki demo. Bojim se da ću ostati na dobroj 6ici.
A tako sam dobra očekivanja imao. Da su ostavili grafiku, i neke sitnice sredili, malo više pokreta rukama i glavama i tijelom igrača (pritom ne mislim na finte i fore, nego zbog čistog ugođaja) ja bih bio presretan. Ovako, nema baš pozitivnih stvari sa moje strane.
Razuvjerite me