Citiraj:
Autor NJUNJO_HR
meni je isto neka vrsta polipa izrasla, isti problemi sa alregijom kao i kod tebe. otkrili su mi to dok sam se išli na pretrae za vojsku pa me je doktor zbog mojih problema poslal na rengen glave i još neke pretrage. ond sam otišel doktorici, ona je rekla da budu ovi za uho grlo nos to pogledali i odlučili, operacija ili ljekovi. bila je operacija jer je kakti bil dosta velik. to su jednostavo pročistili, šupali van. bil sam još 3 dana u bolnici sa cjevčicom u nosu koja je išla do tok mjesta di je bil polip i kroz nju su mi davali ljekove. poslje nisam imal od operacije nikakve bolove. nisam imal ni priije operacije nikakve bolove, nek se evo slučajno našlo, zvadilo i sve ok. Operacija je bila izvedena u Koprivničkoj bolnici. Besplatno, mislim hzzo je platil.
ajde sretno na operaciji. nebi trebalo biti nikaj strašno. to je ko da ti je šleper zasipal pjesak po cesti i sad niko nemre prejti 
|
Zakon,nisam jedini

Ajde,baš mi je drago čuti jedno pozitivno iskustvo glede operacije sinusa,i to još u bolnici...jel znaš koji si oblik,metodu operacije imao?Moja će biti neka virtualna FESS...postoji i običan FESS,a ima i još neka...opasnija koju izvode naravno u našim bolnicama...
Kakva ti je anestezija bila?Dakle,bolova nema...super

Oporavak 3 dana kažeš?