Treba mi pomoć, tu se već cijeli dan mučim s ovim i nikako mi ne ide. Prvo, neznam kako da instaliram usb flash driver (onaj ggsemc.inf) a drugo kad probam u xs++ onu proceduru (connect, plugaj mob na komp, drži c cijelo vrijeme) mi se uključi mobitel. Tj. svaki put kad ga plugam mi se automatski uključi, pa mi dođe onaj error phone communication port.... Kako da to spriječim?
I da, pogledao sam svih dvadeset stranica ove teme i pokušao sve što je pisalo u vezi ovog problema.
-------
Hehe, uspio sam ga flashati, ali sada mi došao onaj configuration error kad u menuu gdje mogu birati između phone i music only izaberem phone, upišem pin i zastitni kod mi dode ta poruka...Vidio sam to na nekoj stranici ove teme da je netko imao taj problem pa budem potražio....ali ipak bi bilo lijepo da netko u meduvremenu napise rješenje na taj problem.
-------
Ma i to sam riješio. Bila je zapravo moja pogreška. Flashao sam customize i main u isto vrijeme. E da, imam jednu primjedbu na tutorial. Za CID36 download je maknut s rapidsharea, trebalo bi ga ponovno uploadati.
I zašto ne mogu birati hrvatski jezik? A tamo kad sam customizao sam odabrao emea2 regiju. Je možda zbog firmwarea?
btw, zanemarite moj gornji post...