View Single Post
Staro 11.10.2007., 13:05   #6
anita2
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Davno mi je zapeo za oko dizajn N95. Ali s 115 g spada u malo teže mobitele i nisam baš sigurno bi li se odlučila za klizni mehanizam. Navikla sam na candybar jer mi je to u autu najpraktičnije. Možda je samo stvar navike. Inače, zanimljivo je da N95 deklarira svoju bateriju do 6 sati što je u usporedbi s mnogim drugim Nokijama puno. Ne kužim zašto su podaci za razgovor na nokijama uglavnom do 4 ili nešto više, a za SE 7, , 8, 9, uglavnom u prosjeku dvostruko veći. Znam što sve može više trošiti bateriju, ali to vrijedi jednako za sve marke. Ako se deklarira razgovor, onda je to razgovor, bez obzira na sve druge potrošačke funkcije. Mislim da ću još pričekati K770, a po ovome što se trenutno nudi dobar izbor mi se čini i K610 pogotovo ako se uzme u obzir da je u VIPme kompletu 1300 kn. Ne izbezumim se baš kad ga vidim (kineska crvena ili mračna siva, bilo bi bolje da je čista srebrna), ali po funkcijama je čisto OK. Moram malo prosurfati rewievse. A uskoro će početi i božićne akcije, pa možda još nešto iskrsne.
anita2 je offline   Reply With Quote