View Single Post
Staro 11.10.2007., 11:59   #18
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Exclamation ZOMG

Odlucih se konacno napisat nesto o ventovima(mada ovo treba stavit u sticky jer ocito 90% ljudi NEZNA elenentarne cinjenice o ventovima)....ffs

Ovaj tih, ovaj ko turbina,ovaj ovo, onaj ono.......ffs

Svaki renomirani proizvodjac ventova ima GAMU VENTOVA u svakom dimenzijskom razredu (noobe citaj: vent koji se ne cuje ali ni ne puse, vent koji se malo cuje ali i malo puse, srednji vent, te vent koji ima 100kubika protok ali se cuje pun kur**).

Znaci ako vent ima oko 20dbl sigurno mu je protok banana...analogno za ostale.

Jedina razlika izmedju pojedinih ventova je namjena a shodno tome i cijena( ovdje ulaze npr. PAPST ventovi koji su IMHO najkvalitetniji ventovi od onih koje sam ja vidio, ovdje mislim na kvalitetu izrade, garanciju protoka od +-10%, te opcenito spektar game ventova). Znaci vent od 15kn na 5v ce bit tih ali sa malim protokom a ekipa ce cudi kad im Sharkoon(90kn) ili Papst(120kn) VRISTI ko turbina na skodi fabiji 1.9TDI mada mu ljepo pise na ventu da je to vent na 45dbl i 100kubika protoka npr., ali ko to cita, samo se pita imas onaj od 120mm i gotovo......noobish

imas 5v, a ako nemas na molexu swapaj kablove (prvi i zadnji pin) i eto ti tisine.....a ne tu neka sra** ovaj necujan a kosta 10kn i puse ko usisavac dok zalman ronda i ne hladi...

odo ja u f analizu, ali ***iga kad se svako malo jave ninje
Uber Gosu je offline   Reply With Quote