Kužim Robert, shebano je to defintivno. Inače svaki normalan i dobro napravljen software ili igra bi trebali letit sa ovom mojom konfiguracijom. Baš sam naručio "pravi" P4 3.0 i to Prescott sa 1MB keša, pa me baš zanima kako će biti s njim, a rezultat ću javit ovdje svakako.
BTW, evo baš prije par dana sam uzeo u Linksu onaj novi Scythe Andy Samurai CPU cooler i za razliku od stock coolera s ovim mi je temp niža za 17 stupnjeva. Moram priznat da sam tu dobio više nego sa bilo kakvim mijenjanjem postavki u COD2, pa čak niti sa "spuštanjem" na DX7. Je, malo je veći FPs sa sedmicom, ali nije mi sjela kvaliteta slike. A hebiga, platio sam tu grafu onako ne baš premalo i malo mi blesavo igrat sa DX7, iako razumijem neke zašto to rade, no meni nije baš po ukusu.
Dozvolite mi da malo zaoftopičarim...
Zapravo mi je hardver u krvi, a full gejmer sam od prve 486-ice, pa sam malo stao nakon ženidbe i klinca tamo prije koju godinu i zapravo ono što mi navire kao najveća razlika u odnosu na good old time je sve veći broj zapravo lošeg software-a i igara ma koliko god oni estetski dobro izlgedali i zapravo mi je jadno da moramo imati power plantove u našim domovima da bi solidno igrali pc igrice. Ma nekako mi to ne ide, kao da mi se neko belji iza leđa kada pomislim koliku količinu memorije i svega ostalog imam u svojoj mašini, a ono radi kao srednja žalost.