Citiraj:
Autor Thoroughbred B
a od rođenja više manje...moraš imati dobre predispozicije za to još kao dijete,a cista nastane od alergija,prašine,prehlada...ja sam više manje non stop prehlađen,muči me alergija...a ne dišem nikako kroz nos,lijeva nosnica je u banani...ali imam lomova dosta u nosu,što je dodatno otežalo situaciju ali to je sekundaran problem koji riješavam nakon operacije sinusa...
Znam dosta ljudi osobno koji su operirali sinuse,ali sam izgubio s vremenom (s poslom!  ) kontakte pa do informacija iz prve ruke - nikako...
|
Tako je i meni .. svako malo me udari pa pocnem smrcati ovako iz cistog mira, neznam do cega je. Nos ti je pun, glava te boli. ***iga, alergije.
Jednom mi je djed rekao (70+god) da je njemu dok je bio mladji isto tako bilo, problemi sa sinusima, uglavnom da ga je izlijecilo to sto je njegova baka znala neku metodu gdje se zagrije - pazi ovo - krpa i stavi se soli, pa to drzis na celu i ležiš. . nakon tjedan dana zagarantirano prođe. Nemoraš cijelo vrijeme ležat, možeš si to po noći stavit kad ideš spavat, uglavnom da utječe na sinuse, i da nakon toga ojačaju ili tako nešto .. nemoj me za riječ hvatat, ali tako sam čuo.