Citiraj:
Autor gnomisa
@p3tar - u mikronisu ga imaju...ADM...M-Computers etc
|
Znam, ali nemogu kad sam već iz Megatrenda uzeo, sumljam da vraćaju novce. A kažem imaju te Philipse koji su i više nego dostojna zamjena. Imaju i nešto HP asortimana ali nemaju monitore, pitati ću dali ih mogu nabaviti.
EDIT: Evo da ne otvaram novi thread pa da nastavim o monitorima tu. Fino su spakirani i sutra idu natrag. Sad sam vratio prošli monitor i probao testove titranja na njemu ali i na još 4 različita monitora kod frendova od TN do S-MVA/PVA. Na ovom online testu
http://www.techmind.org/lcd/ za flicker ima više slika inverzije, te kako i piše jedna bi trebala natjerati LCD da treperi ovisno o monitoru. Te ako je treperenje blago to je ok, tako i treba biti. Na svakom od probanih monitora baš tako 1 ili 2 su treperile, a jedna od te dvije malo jače ili kao na Zmazungu mom samo jedna. I to najače treperenje je bilo onako lagano, blago. Na gore mojim Dellovima ta jedna di je jače kad sam je uključio nisam mogao gledati 5 sekundi u to da mi se ne zavrti u glavi, bolesno, kao flashlite.