View Single Post
Staro 10.10.2007., 15:53   #126
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor Newbie Pro Pregled postova
Ukratko, cuda se mogu napraviti s configom u cod2, pocevsi od nade skripti (sto je recimo bezazleno), lag skripti, fps setupa, sto sve ima posljedice pri igranju online. Elegantno rjeseno preko bindanja. Takodjer promjena paketa u sekundi pomocu bindova, pucaj po nekom i rijetko kad pada isprve. Sve se to da uredit za cas i vidio sam to mnogo puta na djelu. Ergo, igra se pretvara u custom made govno. Ima toga jos mnogo, ali ne znam tko ima volje sve napisat.

I zbog svega nabrojenog se već 2 tjedna ne mogu prisiliti odigrati jednu pristojnu rundu, na nekom pristojnom serveru. Ne bi htio baš prestati igrati ali igranjem samo gubim živce.

Sve to opravdavam nedostatkom pristojne grafičke, a nije da se na postojećoj ne da igrati. Samo nikako da se natjeram na to. Možda će CoD4 ipak biti bar malo bolji po tom pitanju. I imati bolji anticheat. PB je kod CoD2 zakazao. Žalosno je kako je šupalj. Koliko sam samo puta vidio lika kako bez trunke grižnje savjesti, vrlo oćito koristi cheateve. I onda se još time i pohvali.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote