View Single Post
Staro 10.10.2007., 11:43   #4
Poggiali
Rocker
Moj komp

Poggiali's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Solberg Pregled postova
To isto se i meni dogodilo (ista poruka prilikom pokusaja printanja), naime pred neki dan sam prvi put isao zamjeniti tintu, onu vecu crnu, ali sam vjerovatno zeznuo chipic prilikom vadjenja sa originalne tinte (stavljao sam zamjensku Orink). I nista, nisam imao izbora, te sam otisao kupiti originalnu crnu i sad sve super sljaka, ali sam vidio u uputama orginalne tinte da se nikako ne smije dirati chip sa golim prstom ili rukom, jer moze doci do ostecenja, tako da je moja pretpostavka da si zeznuo chip i sad nemas puno izbora nego kupiti drugu original, tako da mislim da ti to nema veze sa Orinkom kao prizvodjacem. Moja preporuka da se pokusa koristiti pinceta ili neko drugo pomagalo kod zamjene, ali ja tada to nisam znao.
Znam da nije orink kriv, i ja sam sumnjao na te čipove, jer sam valjda svakog dotaknuo rukom,ali prvi put nije smetalo
NIš ak neko ima prazne kantice od Canona sa čipom nek mi pošalje
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline   Reply With Quote