Evo ovako ide situacija...
31.07.2007. u Vip je na pretplatu uzet Samsung E390.
Korišten je do 15.07.2007, tj. do odlaska na more, gdje sam nosio stari telefon, da se slučajno ne bi novom nešto dogodilo (krađa, slana voda, sunce).
Po dolasku nazad u Zg (25.08.2007) novi telefon je u upotrebi. Radio je normalno do 15.09.2007, kada se iznenada počeo gasiti 10-ak puta dnevno.
17.09.2007, je preko Vip centra poslan u Europatrade servis, koji ga nakon 10-ak dana vraća s izvješćem da je telefon mehanički oštećen.
U njihovom izvješću piše:
Broken PCB. Jamstvo poništeno. Popravak cca 800 kn. kučište oštećeno
posebno sam naglasio oštećeno kučište... koje na sebi nema ni najmanje ogrebotine, a kamoli oštećenje... smiješno....
Telefon nije niti jednom pao, nošen je u torbici ili u đepu, i 100% sam uvjeren da nije mehanički oštećen, barem ne od mene...
Uz izvješće su poslali nekakvu sliku, pretpostavljam, matične ploće, koja nema na sebi ama baš nikakvu oznaku (serijski broj, imei...). Ja to ne smatram dokazom mehaničkog oštećenja.
Šta da sad radim?
Pričao sam s ljudima iz Društva za zaštitu potrošaća i sutra idem kod njih na sastanak da mi pokušaju pomoći.
Razmišljam o angažiranju odvjetnika. Ovo je postala stvar principa, i neću da me izhebu kao malog majmuna jer to definitivno nisam.
Koje još opcije imam?
Hvala svima koji su se potrudili barem da pročitaju post.
Pozdrav!
Ivan