View Single Post
Staro 09.10.2007., 21:10   #212
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo, prošo sam i ja igru pa ću reć par riječi o njoj ovdje!
Prvo ono kaj mi se sviđa:
- grafika je dosta dobra, jedino kaj je fakat malo ''nazubljena'' previše, al svejedno lijepo izgleda
- igrivost je izvanredna.Čak bi reko da je jedna od najboljih fps-ova kaj sam igro u zadnje vrijeme
- nadogradnja oružja mi je isto super, pogtovo kad dobiješ na onaj mitraljez neki onaj ****c ko na snajperu

E sad malo kritika:
- kao prvo (to je većina i rekla) ne sviđa mi se kaj je dosta kratka. Mislim da su stariji nastavci MOH-a bili puno duži
- neki su isto rekli,a i ja sam dosta prijetio, igra fakat ubija HW...grafička mi je bila 10-ak stupnjeva toplija nego na bilo kojoj drugoj igri. Pa prema tome, meni je npr. pasivna 7600 radila na prek 100C u igri ...He, sretan sam kaj je opće još živa
- i zadnja stvar koju kod igara mrzim je neoptimiziranost...Ova je stvarno jako neoptimizirana...Framerate drastično oscilira tokom cijele igre, šta stvarno pomalo i otežava igranje...
Eto tolko od mene o ovome.Ugl, nije ovo loš nastavak MOH-a, možda je čak i najbolji koji sam dosad igro, aleto, ima tih par mana koje su me malo smetale tokom igre...
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote