Ajmo iskreno sve te przilice su jeftine i nemojmo ljudi ocekivati previse od njih...ja se jos sjecam scsi plextora(8/20) koji je sam kostao 2000 kn i vise (bez kontrolera) ali jos uvijek radi...
stoga onaj ko da 500 kn za przilicu neka ne kenjka poslije da mu je krepala...to su przilice za "imam ju godinu dana i bacim"..
a izmedu njih svih nema a ma bas nikakve razlike...isto sranje drugo ime...
nije teac sto je prije bio (losiji je), LG se popravlja...(pa su sad na istom)NEC-a nisam ni znao da je jos ziv-prije je bio jako dobar -sada nemam blage(nema ga bas precesto po ducanima)..liteon je nekakav noname koji se kod nas pojavio niotkud-o njemu neznam nista pa necu
onaj ko daje dulju garanciju je bolji jer ako przilica ne radi 100% odneses ju i oni je zamjene...to kaj se nekima neda ostvarivati garanciju to je druga stvar

.. po meni je ovaj dio sa garancijom jedini i najvazniji..a ima jos i to da ako ti krepa dobijes drugu pa ak i ona krepa onda ti mozda daju neku drugog proizvodaca..naravno sve dok traje garancija...
a oni koji prze gro stvari imaju plextore..oni koji sprze tri cda mjesecno nemaju kaj brinuti o przilici...cak je preporuka da takvi kupe rabljenu kvalitetnu nego novu xy...dode isto para a dali ce vam mjesecno otici 30 minuta ili sat vremena bas te briga jer i tako pijes kavu ili gledas tv dok przis...
i jos jedna zamolba...fakat se ljudi bezveze flejmaju...ajmo malo konstruktivno....