Citiraj:
Autor hmmm
registrirao sam se na ovaj gladiatus, cini se fora.
zbunjuju me one cijene itema i vrijednost, zasto su tolike razlike izmedu to dvoje? kako napasti nekog a da nije u areni?
btw ako se osjecate darezljivo...
http://s1.gladiatus.ba/game/c.php?uid=40231
|
evo kliknio sam ti na link

...to ti je bolje davati malo kasnije sad nedobis skoro nista kad si mali lvl
i da ti odgovorim na pitanje zasto je tolika razlika u cijeni
*Cijena ti je ona koliko bi platio kad bi kupiovao bas u npr oruzarnici (npr mac)
*Vrijednost ti je ono kad bi ti prodavao npr svoj mac u oruzarnici (kako prodajes? ...pa kliknes na oruzarnicu i na onaj pogled III - di ti je prazno i prevuces mac tamo.... mac mozes otkupiti nazad po istoj cijeni sve dok ti ne dodje nova roba)
- u marketu uglavnom mozes skuplje prodati nego sto bi dobio od njih ...i mozes jeftinije kupiti od onog sto bi kod njih (oruzarnica, kovacnica....)
napadas koga god hoces ... mozes po redu kako bi se popeo na VLASTITOJ LISTI (a penjes se kako bi bio u prvih 5) ....a ako te to ne zanima mozes napadati druge tako da im samo upises ime (ispod vlastite liste imas to) ali placas 10 golda za svaki takav napad. A kako doci do imena drugih igraca ...mozes preko pretrazivanja ...preko marketa (npr kupis od nekog nesto i ak nije jak napadnes ga odmah i vratis si malo novaca..... itd itd)
a ak imas pitanja registriraj se na njihovom forumu i postaj tamo.