[QUOTE]
Originally posted by Sky
[B]@Jale:Temperatura Northbridgea nije isto što i voltaža. Meni radi na 200 MHz na 1.6V, grije se, ali ništa strašno (original EPoX pasivac možda uskoro zamjenim plavim Zalmanom, a njega stavim na SB).
Mislim da ti nije problem u NB-u, jer rev 2.0 iz boxa radi na 200MHz FSB, tako da sumnjam da ćeš išta dobiti podizanjem Vdd-a.
Nego, dizanjem Vdd-a možeš podignuti FSB na kojem će ti raditi proc, ali ne i njegovu max frekvu.
E da ploca mi ima kao zlatne boje pasivne hladnjake na NB i SB, mislim da je cak rev 2.2, pise limited edition.

Ide ona sa Vdd-om na 1.6 V do 218 Fsb sinkrono sa memorijom uz optimal postavke. Mislio sam ako dignem Vdd-e da ce se grijati zbog vise voltaze, nisam mislio da su to 2 iste stvari. Probao sam tako da spustim Fsb i idem sa multiplikatorom, pa voltaza, pa dizao Fsb. Na defaultu Vcore radi do 2200Mhz, a na 1,7 V na nekih 2310 Mhz, pa mi je neobicno da kad probam na 11.5*218=2507 Mhz uz 1,85 V core (i 1,9V) boot-a ga i temperatura je oko 45 C, nece podici Windowse. Znam da bi bila veca temp. kada bi mogao do Win i pod opterecenjem, ali steta je ne iskoristiti Zalmana CNPS7000a-Cu

?