View Single Post
Staro 08.10.2007., 22:40   #77
b.b.
Premium
Moj komp

b.b.'s Avatar

Datum registracije: Jun 2006
HDMI izlaz:
a) neće je biti
b) bit će lošije kvalitete od idealnog
c) bit će je preko pola ekrana a druga polovica crna
d) nitko ne zna kako će izgledati dok se ne spoji
e) bit će dobra, ali ne idealna jer za idealnu treba full HDTV

ukoliko se koja dobra duša zaleti do ovog posta (khhhm gabre, khhhm khhhm CRN, erhhhm Lord_Calidor) i odgovori bio bih zahvalan.

lijep pozdrav svima

boris
-->
pozdrav svima

u tijeku sam slaganja htpc koji bi bio spojen na LCD TV npr na http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=419 koji također čeka da bude kupljen, ali kada sam pročitao ove postove na forumu, ostao sam paf!

Mislio sam da si mogu kupiti jednostavno lcd tv i da mi ga neće biti problem spojiti na grafičku koja će mi prikazivati na ekranu tv-a sve što ja poželim.

Kad, vidi vraga, ako uzmem HD ready a ne full HD tv, kao onaj koji sam stavio link, neću moći (ili barem ne kako treba) gledati svoje filmice koje sam si zamislio. Jer da tv mora imat i VGA ulaz i još pixel mapping 1:1.

A ako se spajam preko HDMI-ja sa grafičke da to mora biti full HD tv jer inače slike ili neće biti ili će biti jako loša.

Ustvari, moje je piranje što će se dogoditi sa slikom ukoliko na gornjem philipsu ipak odlučim spojiti grafu sa HDMI izlazom direktno ili DVI -> adapter --> HDMI izlaz:
a) neće je biti
b) bit će lošije kvalitete od idealnog
c) bit će je preko pola ekrana a druga polovica crna
d) nitko ne zna kako će izgledati dok se ne spoji
e) bit će dobra, ali ne idealna jer za idealnu treba full HDTV

ukoliko se koja dobra duša zaleti do ovog posta (khhhm gabre, khhhm khhhm CRN, erhhhm Lord_Calidor) i odgovori bio bih zahvalan.

lijep pozdrav svima

boris
b.b. je offline   Reply With Quote