View Single Post
Staro 08.10.2007., 19:45   #3
zuiko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Onda cekaj , iako to nema smisla je tko zna kad ce to izici i u kojem obliku , a i kakvi ce onda biti procesori , mozda budu sa 128 jezgri na taktu 2ghz svaka i 128mb L2 cachea i to na nekom socektu koji ce podrzavati ddr8 i imati 1255 pinova ..... ( karikiranje )
Poanta : ne mozes sad znati sto ce biti ogranicavajuce kad ovo sto cekas jos ne postoji u materijalnom obliku dostupnom za neka opseznija testiranja . da sad uzmes 2900xt na ostatak te konfe , mislim da bi bio vrlo blizu granica mogucnosti , jer puno bolje bi uz takvu grafu isao neki bjesni intel nove generacije .
Pa čini mi se da su u pitanju igre, a ne grafčka. Znam da bi mi procesor bio limit za igranje na 1024x768, a možda i za 1280x1024 no tad bi i fps bili mnogo veći pa je svejedno što ograničava. Pitanje je da li X2 4200+ može bez problema vrtiti nove igre na rezoluciji 1680x1050 i dati više od 30fps uz neku dobru grafičku. Koliko sam uspio shvatiti iz testova usko grlo za takve rezolucije su ipak gotovo isključivo grafičke kartice. Ako proc nije sposoban za to onda nema smisla kupovat jaču grafičku.
Fala
Damir
zuiko je offline   Reply With Quote