Tema: Iskon
View Single Post
Staro 08.10.2007., 18:03   #388
///Marac
Emergency Scratcher
Moj komp

///Marac's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Fatal Error Pregled postova
Nema frke

Znaci tako, trebalo im je faxirati dokumentaciju...Da li se to naručivao online ili? Pitam iz razloga jer bi htio narucit online, a gazdaricu izbjec sto je moguce vise iz cijele stvari(osim potrebnih podataka naravno)...

@vinja:auf, znaci ja to narucim online oni postom posalju zahtjev, vlasnik linije potpise i posalje, to oni zaprime i tek onda mogu pocet sa odbrojavanjem...

ako bih posao tamo(sa vlasnikom linije) mogu ga narucit,potpisat sve na jednom mjestu...Znaci ipak osobno
nemoj online... nazovi 08001000 i naruči, nakon par dana doma ti dolazi ugovor, pitat će te dali oćeš sa poštom, mailom,ili faxom da ti pošalju, kada ti dođe, ako imaš novu osobnu moraš iskopirati prednji i zadnji dio iskaznive, potpisat ugovor, i poslat zajedno sa dvije strane iskaznive faxom,mailom ili poštom, svejedno je!!

da možeš poćet sa odbrojavanjem tek kada te oni nazovu da su primili potpisanu dokumentaciju odnosno ugovor. Ja ih zovem ljepo svaki dan da ih malo ubrzam