imam dva racunala

slozena u isto vrijeme oba imaju q6600 ballistix ima to racunalo sa p5k-e a moj komp vam je onaj koji mozete procitat.... znaci imam q6600 ocz 9200 BFG 8800GTS 640 itd itd.... meni je striker riknula do kraja.. sad trebam uzet zamjenu.... mislim ljudi da cu uzet tu asus blitz formulu jer svejedno sto uzeo ponovo ce biti konfuzno i tesko pa bolje onda skuzit sve odjednom nego da kasnije bude bilo

sa nekom drugom plocom....
skuzio da ploca ima nekaj za vodeno hladenje cekaj to se samo upikne u seriju i sljaka sa vodenim??? pretpostavljam da se to spoji selnama ili necim slicnim??? ako je tako onda definitivno znam sto cu uzet ako to mogu hladit tekucinom koja zivot znac
BTW maticna ima odlicnu zvucnu na sebi kao i ostali bundle sto isto tako bitno a ako je razlika u cijeni opravdana onda mi cijena nije toliko bitna.

a i naravno ako ce se dat vise od 3.2 za neki testic namjeravam ici da vidim mogucnosti vodenog hladenja i toga

ne brinite ali mislio sam 3.2 dugotrajan rad znaci prakticki serverski 0-24 tjedan dana bez restarta i gasenja

jos me nisu naucili kako da ugasim komp