Eto, puko i meni film, pa se odlučih prebaciti na AMIS. No, prvo sam išao pročitat ugovor i naletio na stavak koje mi se nimalo ne sviđa:
Citiraj:
(5) Operator zadržava pravo promjene Ugovora, Općih uvjeta, važećeg cjenika, ponude i sadržaja usluga, i/ili drugih parametara. Operator će obavijestiti o promjenama sve pretplatnike najmanje 30 (trideset) dana prije početka primjene, na svojoj web stranici www.amis.hr. Ukoliko se pretplatnik ne slaže s predloženim promjenama, ima pravo u istom roku bez otkaznog roka i sankcija raskinuti Ugovor nakon što je podmirio sve ugovorne obveze prema Operatoru. Pretplatnik Ugovor raskida tako da u roku i na način određen u ovim Općim uvjetima pošalje raskid pisanim putem. Ako pretplatnik ne otkaže ugovor u navedenom roku, smatra se da prihvaća promjene.
|
Da li ovo znači da oni mogu povećati cijene, throttlati promet ili nešto deseto, a da ja moram platiti ostatak ugovora na 12-24 mjeseca ako želim otići?
Također, kakvi su dojmovi s tim VOiP-om? Da li ima laga u razgovoru, ili općenito nekakvih problema?
I koji router uzeti? Iako nemam laptop, da li se isplati uzimati wifi router?