Ne mijenjam često mobitele i u pravilu ne kupujem skupe modele. Najviše mi treba za razgovor (stvarno puno razgovaram), rijetko SMS, a neke naprednije funkcije moj sadašnji mobač nije niti imao. Ali sad kad se već kupuje novi, sigurno da nije loše da ima fotić (uostalom, koji nema, bar nekakav). Bitna mi je i laka čitljivost ekrana, a ne da ga već i tračak sunca uništi. I na kraju, priznali to ili ne, svima nam je važan izgled, bez obzira na to što kupujemo. Kad sam u proljeće vidjela najavu za T650, učinilo mi se da bi to bilo idealno i jedva sam čekala da dođe na naše tržište, mada sam znala da ne bude baš jeftin. Cijena mu je 3200-3400 u legalnoj prodaji, operateri ga još nemaju. Taman kad sam već počela smišljati kako da namaknem tu lovu, ili se možda strpim do Božića, osupnuo me podatak da taj mob ima zračenje od 1,8 W/kg. Ne znam koliko tko od vas tom podatku pridaje pažnje, ali nije li to za zamisliti se. Znam da je to još uvijek ispod dopuštene granice od 2, ali joj je jako blizu. Ako netko doista zna nešto o tom famoznom SAR-u, molim neka nama koji ne znamo objasni. Prvo sam pomislila da što je mob napredniji, s više funkcija, da je SAR veći. Ali, usporedbe radi, K800 ima samo 0,17, K610 1,0, K550 i W200 0,27, K650 0,66 .... U čemu je stvar, koliko o tome razmišljate i koliko vam je to važno pri kupnji?