View Single Post
Staro 08.10.2007., 03:41   #10
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007

Zanima me što mislite. Dakle, možete vidit gore čemu je konfa namijenjena, napominjem da se ova konfa nece nikad OC-at.

Najviše me zanima dali su sve ove komponente u skladu, tj. dali postoji “klanje” među navedenim komponentama?

Sve komponente su uzete iz links-a te tamo planira kupiti računalo, tako da, ako ima boljih rješenja, molio bih da su iskljucivo iz Linksa…

Svekupno cca 7000 kn a sto se tice grafulje molio bih vas za pomoc posto sam noob po tom pitanju...Htio bih da mi rpeporucite malo skuplju za nekih cca 1500kn , te malo jeftiniju za oko 1000 kn

Ipak malo jefinija varijanta, smatram da joj je bespotrebno ici na 10 k kuna s obzirom na namjenu kompa…

Hvala
-->
Evo mislio sam nesto slicno ovom:

CPU:INTEL Core2Duo E4400 - 871kn
MBO: GIGABYTE P35-S3, iP35, 788 kn
RAM: Crucial Ballistix PC-5300, 2048MB, DDR2 (definitivno 2 gige) 743 kn
HDD: HDD 500.0 GB WD Caviar, Serial ATA II, 16MB cache, 7200 okr/min 877kn
CASE: Jos nije odlucila (Antec 900, tt soprano, tt armor ili slicno pretpostavljam) do 1000kn max…
Napajanje: SEASONIC 430W (vidio sam u dosta threadova da ga mnogi clanovi ovog foruma preporucuju, a i prilicno sam siguran da je dovoljne jacine za ovu konfu) 600 kn
Optika: DVD±RW NEC AD-5170A, 18x, crno, Dual layer, bulk 224kn
Monitor:neki 20”wide do 2000kn
+ ostala periferija cca 300kn

Zanima me što mislite. Dakle, možete vidit gore čemu je konfa namijenjena, napominjem da se ova konfa nece nikad OC-at.

Najviše me zanima dali su sve ove komponente u skladu, tj. dali postoji “klanje” među navedenim komponentama?

Sve komponente su uzete iz links-a te tamo planira kupiti računalo, tako da, ako ima boljih rješenja, molio bih da su iskljucivo iz Linksa…

Svekupno cca 7000 kn a sto se tice grafulje molio bih vas za pomoc posto sam noob po tom pitanju...Htio bih da mi rpeporucite malo skuplju za nekih cca 1500kn , te malo jeftiniju za oko 1000 kn

Ipak malo jefinija varijanta, smatram da joj je bespotrebno ici na 10 k kuna s obzirom na namjenu kompa…

Hvala
Fatal je offline   Reply With Quote