View Single Post
Staro 08.10.2007., 02:08   #5
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
heheh razer citao sam o njoj blitz formuli da je jednostavna za clock imam nekog pojma ali nisam clocko nista previse znam baratat sa normalnim stvarima i ima jedan +kod mene sto sad trenutno imam doma asus p5k-e koja ima jakooo slican bios sa ovom a na toj ploci sam digao q6600 na 3.0ghz i rame na 1150 u nekih 3min radilo je stabilno sa tt big typhoon, ballistix 2X1gb 1066mhz ali i 480w napajanje koje je staro (thermaltake) 2god pa me malo strah radi pada napona pa sam vratio na normalu i btw to mi je drugi komp u kuci... (sa kojim se koristi moj stari za cad) moje kako rekoh na reklamaciji radi ploce...
btw razer koliko bi se dalo clockat q6600 sa watercoolingom?! vidim da si ti expert u podrucju oc.anja

razer jesi se susreo sa striker extreme? vjeruj mi ona ima konfuzan bios i jos k tome nije dobar tj meni nije radio mozda sam bas bio sretnik sa skart plocom....

EDIT: nije problem u jednostavnosti neko u funkcionalnosti biosa da je pregledan da se zna sto je sto i da je ultra stabilan i spreman za mucenje
jurbAs je offline   Reply With Quote