Citiraj:
Ajde, da ti ja objasnim, kad već Pomo neće.
Ovaj forum ti je bitefight free forum. Zašto ? Jer osim što administratoru nije išlo u toj igri , odlučio je da na forumu nema postova i linkova koji vode na stranice koje sadrže takve igre. Opet pitaš zašto ? Jer su, zaljubljenici u te online igre otvarali posebne threadove, pisali postove, stavljali u sigove linkove tipa Love triangle pics - Buljo, McG and drunk Britney Spears i onda ljudi koji nisu znali da primjerice FF dole lijepo prikaže link koji zapravo posjećuje (a taj je vodio na bitefight ti je netko ugrizao i dobio life ), umjesto da vide Bulju, McG-a i Britney u nagim pozama, bili preveslani za te slike. Stoga su prijavljivali takve postove i najednom se stvorilo nepisano pravilo da nema takvih stvari na forumu (bilo kao postovi, bilo kao sigovi).
Iako ja npr. u ovom tvom slučaju ne bih imao ništa protiv da si stavio link na homepage, nego si stavio kao i svi ostali link na svoj profil (ili kaj ti ja već znam) i onda ljudi dobiju ovo:

i polude jer misle da ih je netko stvarno napao i opljačkao i trče po kasicu-prasicu...
|
Eto, nadam se da sam pomogao, a tebi jedino preostaje da primiš zečju šapu koju imaš za sreću te da se eventualno ispričaš.
evo upoznat sam s pravilima
i ovom prilikom se ispricavam
hvala na objašnjenju i više nece biti toga s moje strane
mogu ti reci da si i mene dobro nasmijao s objašnjenjem kao lika ispod tvog posta
P O Z D R A V