View Single Post
Staro 08.10.2007., 01:24   #234
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006

737/1142
tek slozeno sve, pa nemam jos nista instalirano da probam.
ali posto nije 'na vodi' ne isplati mi se ici u zestoki OC, ovo je konfa za 24/7, tj. sve na def. postavkama.

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Da, i mislio sam da je A3

Dotična revizija na npr. Ultri čini čuda na def. voltaži (doduše dotična ima 1.35v na čipu).

Ajde baš kad tj. ako budeš imao prilike izmjeri voltažu čipa na kartici

Btw, možeš reći nešto više o caseu? Onako iz prve ruke?
super, znaci dobra revizija
voltaza?
daj tocno zaokruzi na nekoj slici PCBa di mjerim, pa ako je dostupno budem, tj ako je s gornje strane(vjerojatno je)...

case, pa izvrstan je jer je sve ok izvedeno,
nema nikakvih ostrih rubova iznutra, cak ima i zastitne gumene cepove na mjestima di se ne mogu izbjeci rubovi...

recimo ovo crveno zaokruzeno, 4 gumena cepa u tim dijelovima di je savinut rub lima,
sitnica koja ne smeta puno i da nema cepova, jer se ne kopa svaki dan po kompu,
ali cijenim trud,

a i ona spuzva je fakat na svakoj ravnoj plohi, gore, dole pa cak i na 2 bocne stranice
dakle za te pare daaaleko iznad ocekivanoga.
trazio sam neki midi tower i fakat pregledao sve i svasta po ducanima uzivo.

prvi izbor mi je bio Antec Solo, ali posto njega nema trenutno(treba cekati oko 15dana)
sam uzeo ovaj 'Hush' kojega ima
oba case-a su napravljena sa izolacijama i stvoreni u svrhu sto tisega kompa pa mi zato nije bio veliki bed sto nema 'solo'.
ispada da 'hush' ima nesto sto drugi nemaju.

Citiraj:
You can see from the drive bay opening that each plate as well as the entire backside of the bezel has received noise dampening foam, which is extraordinary. Now this is a true commitment to silence; not even Antec or Lian Li have gone this far to get the job done right.
ako nekoga zanima uzivo, ima ih izlozenih u Linksu (tresnjevka) otvorit ce ga ako pitas.
tamo sam u biti sve ostalo ponovno i kupio jer su uvijek bili vise nego OK prema kupcima.

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera

Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 08.10.2007. u 13:51.
TomRi je offline   Reply With Quote