Dakle imam problemčić u vezi zamjenske tinte.
Kad sam kupioprvu orink tintu, zamjenipo čipove prebaio, printao, nakon nekog vremena počele dolazit one poruke da printam na vlastitu odgovornost, pa držati reset gumb 5 sec, pa kao prestalo mjerit razinu tinte....
E i sve fino išlo potrošio ja taj prvi set orinka, nabavio drugi, prebacio tčipove, kad sad počele dolazit poruke, "neke tinte nemogu biti prepoznate, instalirajte tinte..." i žmirka ona donja lampica na printeru, ja par puta izvadim pa vratim tinte i tak nakon 15-20 minuta počne printati, al onda super printa i nema problema, i tak isprintam jedan ili 2 dokumenta i opet ponovno.
Jel imao neko sličnih problema, kak da to riješim, več razmišljam o kupovini nekog drugog printera.
Ukoliko to ne uspijem sredit, molio bi preporuku, dal da idem na laser ili opet neki buble jet ali bez čipova, što se najviše isplati uzeti, kolko cca traje toner (br str.)
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G