Citiraj:
Autor Mar
Nije da nešto puno printam, evo ovo originalno pakiranje mi je potrajalo 8-9mj, no sad je došlo vrijeme da zamjenim 2 kanistra (plava i magneta).
|
Nije da nesto puno printas? Pa ti si na listi najstedljivijih korisnika godine

Jel koristis onda neki laser za uobicajeno printanje kad je ovaj toliko u upotrebi? Svog C86 Epsona isto ne koristim jako puno. Ali opet, svakih par mjeseci potrosim tinte. Isto za slicne namjene, ostalo radi korisniji laser. Ali 8-9 mjeseci? Jel tebi onda trebao bas ip4300?
Citiraj:
Autor Mar
Tip u refill shopu mi je reka da mi je bolje uzeti novu ako malo printam jer sa zamjenskim može doći do začepljenja glave ukoliko se ne koristi malo duže vrijeme, također s zamjenskom nema nadgledanja statusa količine.
|
Iskustvo ulice kaze da je ovo fama vise za Epsone. Posebno C seriju. Doduse, koliko ti koristis, meni se cini da si u opasnosti i sa originalima. Mozda Canon ima neku posebnu seriju za ovakve stedljivce kao ti. Hm, Mar-ocel Durabrite serija
Citiraj:
Autor Mar
Je li možda bolje ne riskirati (kvalitetu otiska i printer) i uzeti original pošto ne trošim puno tinte pa da mi prestavlja veliki trošak tokom godine, ili je zamjenska tinta (Orink recimo) vrlo slična, te ne bi bilo zamjetne razlike u radu printera?
|
Neznam sto drugi kazu, ali taj Orink mi se nesto zamjerio na Epsonu. Uzmi onda originale i gotovo.