View Single Post
Staro 07.10.2007., 15:20   #5
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Mislim da je najednostavnije da uhvatiš vranoga, on bi sigurno mogao detaljnije objasniti. Ono što je činjenica, sami procesori na istom taktu se razlikuju, u korist Intela. Brži je to svakako. No, toliko je i skuplji, a te razlike u stvarnom radu, ako nećeš gledati u brojke koje prikazuju testovi - i nisu vrijedne divljenja.
No, moja poanta - jel mi se čini ili ovaj drugi ima WSXGA rezoluciju - odnosno 1680 x 1050? Dok je prvi WXGA - 1280 x 800? Ako je to to, ja na tvom mjestu ne bih ni razmišljao nego bi obavezno ubo ovog s WSXGA, odnosno turiona. Razliku na procesoru nećeš osjetiti, no razliku u rezoluciji bome hoćeš, to ti tvrdim iz osobnog iskustva. Odi pogledaj uživo razliku između te dvije i sve će ti biti jasno.

Čipseti, Intel je definitivno bolji u kombinaciji Intel čipset i C2D procesor, no turion i M690T po mome - ne zaostaje puno. Čak u nekim segmentima nema ni govora o nedostacima, po meni Intel je više razvikan nego je bolji. No, opet ponavljam pirtaj vranoga, ako te netko može razuvjeriti ili uvjeriti do kraja to je on...
oba koja ja gledam imaju wsxga i wxga modele... ja gledam samo wsxga primjerke od njih 2

pa malo me brine to bas sa chipsetom..da nebi bilo da usb zahebava (ko na NF2 chipsetu), ili RJ45 jack (opet na NF2 chipsetu) ili kao kod asus p5b ploca gdje integrirana zvucna i externi(ne intelov) ata/sata kontroler na 965 chipsetu me pod***avaju (kriv asus ne intel jer sve intelovo radi ko vurica a sve sto je asus dodao zahebava)

a cini mi se da ovaj 6710b nije santa rosa iako moram priznati da mi vise nije jasno kada je a kada nije centrino duo bla bla bla

da nadam se da ce i vranoga1 se javit..a mozda se javi i na pm s nekom ponudom ako ima trenutno kaj na lageru ili u nabavi ))
msvrtan je offline   Reply With Quote